Skip to content
Početna stranica » Blog » Zašto je Bon.hr idealan alat za računovođe i revizore?

Zašto je Bon.hr idealan alat za računovođe i revizore?

  • Edukacija
Alat za računovođe

Računovođe, a uz njih i revizori, osobe su koje najbolje poznaju kako svakodnevno posluju mala i srednja poduzeća u Hrvatskoj. Ne čudi što klijenti najčešće pitaju svoje računovođe i knjigovođe za informaciju i savjet kod raznih poslovnih odluka. Takve je usluge teško, a katkad i nemoguće naplatiti, no one ipak uzimaju dio vremena. U tome računovođe, knjigovođe, revizori i financijski djelatnici ipak mogu imati znatnu pomoć. Donosimo glavne razloge zašto je Bon.hr idealan alat za računovođe, revizore i druge financijske djelatnike. Provjerite kako vam može pomoći da bolje upravljate svojim vremenom i poboljšate poslovanje klijenata!

Smanjivanje rizičnih odluka klijenata

Koliko ste puta dobili upite klijenata vezane uz isplativost određenih investicija ili provjeru potencijalnog kupca? Bon.hr pruža sve ove, ali i brojne druge informacije na jednom mjestu. Umjesto da sami provjeravate ili računate podatke i pokazatelje, možete klijentu preporučiti korištenje jednog od Bon.hr paketa. Nakon što postane korisnik, naše će ga osoblje kontaktirati i pobrinuti se da zna koristiti sve značajke koje su važne za njegovo poslovanje.

Tako ćete izbjeći da klijent posluje s poduzećima koje imaju povijest dugoročnih blokada, dugotrajno vrijeme plaćanja dobavljačima, pretjeranu zaduženost ili izloženost po sudskim sporovima. To za njih i za vas znači: manje otpisanih potraživanja, manje vremena potrošenog na dogovore i pojašnjenja kad neminovno nastupe problemi. Uz to, tako ćete imati veću stabilnost poslovanja i manje poteškoća oko naplate usluga. No, dobrim vijestima tu nije kraj.

Omogućuje da se bavite svojim poslom

Jednostavno: traženje podataka i računanje pokazatelja najčešće nije vaš omiljeni posao. Ako klijent, primjerice, pita za iznos dobiti po zaposlenom kod konkurencije ili visinu zaduženosti, uz Bon.hr može potpuno samostalno naći sve ove podatke. Ne zamarajte se složenim izračunima ili pretraživanjima! Prepustite našim naprednim alatima da odrade posao umjesto vas.

Kao što smo ranije spomenuli, naše osoblje izravno educira vaše klijente o tome kako se koristiti financijskim informacijama za smanjenje rizika poslovanja i povećanje uspješnosti. Uz to, naš blog sadrži brojne savjete o tome kako efikasno koristiti financijske i druge pokazatelje. Baza naših savjeta se stalno povećava. Zamislite da imate informiranije klijente, koji bolje posluju i kontinuirano rastu. To znači da uz isti broj klijenata i manje ulaganja u prodaju možete imati veće prihode!

Idealan alat za računovođe? Upravo tako.

Računovođe su obično prvi koje se pita: “Koliko moje poduzeće vrijedi?” Tu informaciju odsad možete pronaći unutar našeg Premium+ paketa, za svako poduzeće u Hrvatskoj, prema našoj robusnoj i provjerenoj metodologiji. Ujedno, nudimo i certifikat Procjene vrijednosti poduzeća za one koji žele dobiti procjenu bez zakupa paketa. No, nije ovo jedino pitanje gdje će se Bon.hr pokazati kao izvrstan alat za računovođe. Naime, ako želite pronaći kvalitetne klijente u svojoj blizini, možete iskoristiti našu naprednu pretragu. Tako ćete doći do poduzetnika iz branše u kojoj imate najveću ekspertizu ili one koji su, primjerice, dobitaši ili veliki izvoznici.

Nadalje, ako se nađete na sastanku ili slučajnom susretu s potencijalnim klijentom, možete koristiti našu iOS/Android mobilnu aplikaciju. Uz nju ćete imati ključne podatke na dlanu, bez obzira na to kamo pošli. A kod tih klijenata možete provjeriti i povijest blokada, poreznog duga, vlasnika i povezanih društava, dugotrajnu imovinu, povezane bankovne račune i mnogo toga drugog. Ovako možete biti dobro zaštićeni od potencijalno problematičnih poduzeća te izbjeći preuzimanje posla koje biste mogli požaliti.

Podijelite ove korisne informacije: