ZNATE LI KOLIKO VRIJEDI?

Pružamo certifikat o Procjeni vrijednosti svakog hrvatskog poduzeća: prvi i jedini.

Procjena vrijednosti

Tko treba certifikat Procjene vrijednosti?

Certifikat Procjene vrijednosti idealan je za:

  • poduzetnike koji žele pratiti vrijednost poduzeća ili ga prodati zainteresiranom kupcu
  • kupce koji žele neovisnu procjenu vrijednosti poduzeća
  • vlasnike udjela u poduzeću koji žele prodati udio partnerima ili pratiti rad angažiranih menadžera
  • članove nadzornih odbora
  • menadžere koji žele objektivnu procjenu vlastitog rada
  • financijske institucije, medije i zainteresiranu javnost.

Kako se procjenjuje vrijednost?

Korištena je robusna metodologija koja ima znanstvenu pozadinu. Na certifikatu je tako istaknuta medijalna vrijednost šest različitih metoda, kako bi se izolirao utjecaj različitih industrija i pružio cjeloviti pogled. Takva je vrijednost otporna na kratkotrajne šokove ili tržišne poremećaje.

Procjenu vrijednosti za Prima Bon razvio je i usavršio renomirani analitičar Hrvoje Serdarušić. Pritom je koristio modele najpoznatijih svjetskih stručnjaka i podatke s Bon.hr portala.

Paketi

Što dobivate certifikatom?

Procjena vrijednosti poduzeća isprva je bila rezervirana samo za korisnike Bon.hr portala. No, odsad i svi ostali mogu zatražiti certifikat Procjene vrijednosti! To je dokument koji vam već na prvoj stranici pruža ključne informacije o vrijednosti poduzeća, njegovu kretanju, prihodu i djelatnosti.

Na drugoj i trećoj stranici možete pronaći ključne pokazatelje poduzeća, njihovo objašnjenje i kretanje u odnosu na godinu ranije. Tako na pregledan način možete dobiti jasan uvid u stanje odabranog poduzeća, što je posebno prikladno za investitore koji žele brzo procijeniti isplati li im se ići u due dilligence.

Certifikat procjene vrijednosti standardno se isporučuje u elektroničkom (.pdf) formatu, no po želji možete zatražiti i slanje kopije na željenu adresu.