Skip to content
Početna stranica » Blog » Iskoristite Early Bird pogodnosti za najnoviji Certifikat procjene vrijednosti poduzeća!

Iskoristite Early Bird pogodnosti za najnoviji Certifikat procjene vrijednosti poduzeća!

  • Novosti
Early Bird pogodnosti

Znate li da Bon.hr portal prvi i jedini ima procjene vrijednosti svih hrvatskih poduzeća, u okviru svog Premium+ paketa? Procjenu vrijednosti izostavljamo samo u slučaju poduzeća u stečaju, likvidaciji, blokadi i sličnim teškim situacijama. U posljednje dvije godine, svaki poduzetnik može naručiti procjenu vrijednosti i za pojedinačna poduzeća: to nazivamo Certifikat procjene vrijednosti. Radi se o potpuno domaćem proizvodu, na čijem su razvoju radili stručnjaci za poslovne financije, razvoj softvera, kvalitetu podataka, dizajn i marketing. Uskoro ćemo imati i podatke o poslovanju poduzeća za 2022. godinu, a samim time i nove procjene vrijednosti. Saznajte kako iskoristiti Early Bird pogodnosti i osigurati da vaš certifikat stigne u prave ruke što prije!

Što donose Early Bird pogodnosti za Certifikat procjene vrijednosti?

Naš Certifikat procjene vrijednosti osvježava se jednom godišnje najnovijim financijskim podacima. Uskoro će biti dostupne procjene vrijednosti poduzeća na temelju podataka za 2022. godinu. Onima koji žele što prije dobiti ovu procjenu za svoje poduzeće, nudimo posebne Early Bird pogodnosti. Kao prvo, tu je 10% popusta za sve narudžbe Certifikata realizirane do 1. srpnja 2023.

Kao drugo, svi će naručitelji odmah dobiti Certifikat procjene vrijednosti za 2021. godinu potpuno besplatno, a novi certifikat čim bude dostupan za njihovo poduzeće, odnosno najkasnije do 31. srpnja 2023. Ako iz bilo kojeg razloga izračun ne bude moguć, Bon.hr će vratiti uplaćeni iznos u cijelosti. Primjer Certifikata procjene vrijednosti pronađite ovdje.

Kakve procjene vrijednosti očekujemo za 2022.?

Metodologiju procjene vrijednosti poduzeća za Bon.hr portal razvio je priznati financijski analitičar i medijski komentator, Hrvoje Serdarušić. Još smo početkom prošle godine znali da bi procjene vrijednosti u 2021. trebale rasti, a u 2022. mogle biti ugrožene, o čemu je bila riječ na Računovodstvenom četvrtku udruge RiF: “S obzirom na to da su u 2021. kamatne stope bile niske, a BDP je rastao, očekuje kako će na ukupnoj razini procjene vrijednosti domaćih poduzeća rasti. Ipak, rast kamatnjaka u 2022. mogao bi zaustaviti podizanje procijenjenih vrijednosti.”

Serdarušić je za naš portal iznio svoja očekivanja: “Iako su prihodi u 2022. rasli, neto profitna marža je bila u blagom padu. Smanjena dobit i veća diskontna stopa vjerojatno će utjecati na to da će procjene vrijednosti poduzeća u prosjeku biti niže nego godinu ranije. To ne znači da će sva poduzeća imati pad procijenjene vrijednosti, ali prosječne vrijednosti će biti niže. Bit će zanimljivo vidjeti kakav je bio utjecaj na pojedine sektore.”

Ako želite biti među prvima koji će moći usporediti procjenu vrijednosti poduzeća, prijavite se za Early Bird pogodnosti ovdje.

Podijelite ove korisne informacije: