Skip to content

ZNATE LI KOLIKO VRIJEDI?

Jedini u Hrvatskoj nudimo procjenu vrijednosti za svako poduzeće.

EARLY BIRD - CERTIFIKAT PROCJENE VRIJEDNOSTI

Naručite Certifikat Procjene vrijednosti do 1.7.2023. i ostvarite popust od 10%.

Ovom narudžbom dobivate Certifikat procjene vrijednosti na temelju podataka za 2022. godinu čim bude dostupan, ali to nije sve. Odmah po narudžbi besplatno dobivate Certifikat za 2021. godinu, tako da možete pratiti kretanje vrijednosti za obje godine.

VAŠI PODACI

Ako odaberete odgovor DA, ispunite adresu za primitak u napomeni. Tiskana Procjena vrijednosti šalje se na sjajnom papiru visoke kvalitete, pogodnom za okvire.

Tiskana verzija može se naručiti za certifikat za 2022. godinu, dok se gratis primjerak za 2021. šalje u elektroničkom obliku.
*Prima Bon zadržava mogućnost da za određena poduzeća nije moguće izračunati Procjenu vrijednosti, zbog razloga kao što su: negativna visina kapitala i rezervi poduzeća, proglašenje stečaja, propuštanje roka za predaju GFI i slično. Ako iz bilo kojeg razloga ne možemo procijeniti vrijednost poduzeća u razdoblju nakon uplate (npr. greška kod podataka ili nedostupnost podataka unatoč uredno poslanom GFI-ju), jamčimo potpuni povrat sredstava do isteka navedenog roka.