Skip to content
Početna stranica » Blog » Održan Kompass trening o najnovijim značajkama EasyBusinessa za naš tim

Održan Kompass trening o najnovijim značajkama EasyBusinessa za naš tim

Kompass korisnička podrška

Pronalazak novih kupaca, ubrzanje ili poboljšanje prodaje, povećanje izvoza… to su samo neki od razloga zašto brojni poduzetnici, voditelji prodaje, marketinški stručnjaci ili analitičari odabiru Kompassov EasyBusiness. Ovaj poslovni alat stalno se unaprjeđuje kako bi pratio potrebe korisnika. Posljednje smo inovacije imali prilike prokomentirati na posljednjem Kompass treningu našeg osoblja, koji je vodio Daniele Cedrone, voditelj marketinga proizvoda u Kompass Internationalu.

Kontinuirane inovacije prate promjene u biznisu

Premda su, prije više od 75 godina kad je Kompass osnovan, baze podataka o potencijalnim kupcima i partnerima bile veliki tiskani katalozi, svijet se u međuvremenu radikalno promijenio. S njim, promijenio se i Kompass. Danas je to online business-to-business platforma koja omogućuje pronalazak, filtriranje i upravljanje velikim bazama podataka o poduzećima iz više od 75 zemalja svijeta. Sigurni smo da i vas, između više od 60 milijuna poduzeća o kojima vodimo evidenciju, očekuje mnogo potencijalnih kupaca!

Kompass trening

Baza podataka na Kompassu stalno se unaprjeđuje, baš kao i funkcionalnosti koje omogućuju ubrzanje i poboljšanje prodajnih procesa.

Kompass korisnička podrška na hrvatskom tržištu

Naši korisnici već pronalaze kupce u Hrvatskoj preko Bon.hr portala. Željeli smo opciju namijenjenu međunarodnom tržištu i jačanju izvoza, a nju smo pronašli s Kompassom. EasyBusiness alat nudi široke mogućnosti pronalaska kupaca na brojnim europskim i svjetskim tržištima uz pomoć svojih bogatih baza podataka. S druge strane, naše bogato iskustvo omogućuje nam da Kompass korisnička podrška u Hrvatskoj bude izvrsna, jer razumijemo potrebe i brige hrvatskih poduzetnika s kojima svakodnevno surađujemo.

Daniele Cedrone

I mi koristimo Kompass!

Vjerujemo da najbolje možemo pomoći našim kupcima u korištenju Bon.hr portala i Kompassa ako ih sami koristimo u redovnom poslovanju. Zato naše osoblje rado koristi ove alate te vam samim time može i pokazati kako ih najbolje iskoristiti za vaše poduzeće.

Na ovom treningu nas je s najnovijim značajkama upoznao ranije spomenuti voditelj marketinga proizvoda, Daniele Cedrone. Pokazao nam je i što najviše koriste i traže hrvatski poduzetnici na Kompassu te koji su njihovi prioriteti i najčešće pretrage u usporedbi s europskim kolegama.

Na ovom smo treningu detaljno iskušali kako posljednja iteracija Kompassovog EasyBusinessa pomaže u:

  • generiranju baza prodajnih leadova s kontakt-podacima, po industriji, djelatnosti, lokaciji, prihodima i brojnim drugim parametrima
  • povećanju produktivnosti
  • smanjenju utrošenog vremena na pronalaženje i filtriranje prodajnih prilika
  • povećanju konverzija
  • donošenju odluka temeljenih na podacima
  • usklađivanju i monitoringu više članova tima ili više različitih timova
  • integraciji s odabranim CRM-om
  • objedinjavanju svih procesa akvizicije klijenata u jednom alatu, uz Sales Accelerator proširenje za EasyBusiness.

Ako želite ostvariti neke od ovih ciljeva i u svom timu, kontaktirajte nas ovdje i dogovorite demonstraciju EasyBusiness alata.

Podijelite ove korisne informacije: