Skip to content
Početna stranica » Blog » Osvojite ulaznice za konferenciju “Investiranjem do financijske slobode”

Osvojite ulaznice za konferenciju “Investiranjem do financijske slobode”

  • Događaji
Investiranjem do financijske slobode

Imati prave informacije u pravo vrijeme temelj je za donošenje dobrih poduzetničkih odluka. No, kako ispravno odlučiti, ne samo kod poslovnih, već i osobnih investicija? U tome može pomoći konferencija “Investiranjem do financijske slobode”, čiji smo sponzor. U nastavku doznajte više o samoj konferenciji te kako možete doći do besplatnih ulaznica!

Kako investiranjem do financijske slobode?

Konferencija “Investiranjem do financijske slobode” održava se u subotu, 5. studenog 2022. od 10 do 16 sati. Prema riječima organizatora, namijenjena je onima koji shvaćaju važnost kontrole nad vlastitim financijama i kako optimalno njima upravljati kako bi što lakše prebrodili krize, a za dobrih vremena izgradili dugoročnu financijsku stabilnost kroz investiranje.

Cilj je sudionicima pružiti uvid u trenutno stanje na financijskim tržištima i sagledati trendove iz različitih područja kao što su osobne financije, pasivno i aktivno investiranje, plemeniti metali, nekretnine, dionice/ETF-ovi te fintech industrija.

U tome će im pomoći predavači i panelisti kao što su financijska blogerica i menadžerica Sandra Ferenčak “Tetka”, investicijski savjetnik Ivan Stojanović, serijska poduzetnica i autorica Kristina Ercegović, osnivač i direktor Operete Borislav Vujović, poslovni savjetnik i trader Neven Vidaković te drugi iskusni stručnjaci u povezanim područjima.

Bon.hr portal vas vodi na konferenciju!

Kako možete sudjelovati? Bon.hr portal kao sponzor konferencije dijeli 10 ulaznica za online sudjelovanje, i to najbržima koji se prijave slanjem e-maila na ovu adresu, sa svojim imenom i prezimenom te tvrtkom (ako je primjenjivo). Ako ste među najbržima, javit ćemo vam se i poslati vam ulaznicu na naznačenu adresu.

Mogu li ulaznicu koju osvojim pokloniti nekom drugom?

Zašto ne? Ova ulaznica može biti idealan dar za vašeg poslovnog partnera, klijenta, prijatelja ili poduzetnog člana obitelji. Samo navedite njeno ili njegovo ime i prezime i tvrtku, kako bismo mogli ispravno popuniti podatke za ulaznicu.

Kako mogu sudjelovati na konferenciji?

Ulaznice za online sudjelovanje omogućuju sudjelovanje iz bilo kojeg dijela Hrvatske i svijeta te su najpraktičniji način za dobivanje znanja. Ako želite sudjelovati na konferenciji uživo, tu vrstu ulaznica možete nabaviti kod organizatora ovdje.

Koliko ulaznica mogu osvojiti i koji je rok za prijavu?

Ograničili smo dodjelu besplatnih ulaznica na jednu po osobi, kako bi što više prijavitelja dobilo priliku. Za dodatne ulaznice možete kontaktirati organizatora.

Besplatne ulaznice dijelimo do 28. listopada ili isteka zaliha. Zato požurite!

Podijelite ove korisne informacije: