Skip to content
Početna stranica » Blog » Investiranjem do financijske slobode 2: osvojite ulaznice za konferenciju!

Investiranjem do financijske slobode 2: osvojite ulaznice za konferenciju!

  • Događaji
Investiranjem do financijske slobode 2

Imati prave informacije u pravo vrijeme temelj je za donošenje dobrih poduzetničkih odluka. No, kako donijeti ispravnu odluku i kod osobnih, a ne samo poslovnih investicija? U tome može pomoći konferencija “Investiranjem do financijske slobode 2”, koja se temelji na isprobanom receptu od prošle godine. U nastavku doznajte više o programu i tome kako možete doći do besplatnih ulaznica!

Program konferencije “Investiranjem do financijske slobode 2”

Konferencija “Investiranjem do financijske slobode” održava se u subotu, 30. rujna 2023. od 10 do 16 sati u prostorima učilišta Algebra. Prema riječima organizatora, namijenjena je onima koji žele unaprijediti odnos prema novcu i sebi, saznati više o važnosti oporuke i pravnoj zaštiti imovine, kako se na jednostavan način pobrinuti za svoju mirovinu, koje prilike nudi domaće tržište kapitala, kako profitirati od Fintech proizvoda te kako izgleda aktivno investiranje u praksi.

Cilj je sudionicima pružiti uvid u trenutno stanje na financijskim tržištima i sagledati trendove iz različitih područja kao što su osobne financije, pasivno i aktivno investiranje, nekretnine, dionice/ETF-ovi te fintech industrija.

U tome će im pomoći predavači i panelisti kao što su:

  • partner u InterCapitalu i direktor InterCapital Asset Managementa Ivan Kurtović
  • odvjetnica i medijatorica Katja Žuvela
  • investicijski savjetnik Ivan Stojanović
  • investicijska savjetnica i Country Manager Finaxa za Hrvatsku Tamara Vrhovec Sekáč
  • direktorica Opereta nekretnina Jelena Kravoščanec Todorović
  • poslovni savjetnik i trader Neven Vidaković

te drugi iskusni stručnjaci u povezanim područjima.

Vodimo vas na konferenciju!

Kako možete sudjelovati? Jedan od načina je – s Bon.hr portalom! Kao sponzor konferencije, dijelimo tri online ulaznice za sudjelovanje, i to najbržima koji se prijave slanjem e-maila na ovu adresu, sa svojim imenom i prezimenom te tvrtkom (ako je primjenjivo). Ako ste među najbržima, javit ćemo vam se i dogovoriti detalje oko preuzimanja ulaznice.

Mogu li ulaznicu koju osvojim pokloniti nekom drugom?

Zašto ne? Ova ulaznica može biti idealan dar za vašeg poslovnog partnera, klijenta, prijatelja ili poduzetnog člana obitelji. Samo navedite njeno ili njegovo ime i prezime i tvrtku, kako bismo mogli ispravno popuniti podatke za ulaznicu.

Kako mogu sudjelovati na konferenciji?

Dva su načina: sudjelovanje uživo i sudjelovanje online. Sudjelovanjem uživo osiguravate neposredan kontakt s predavačima i mogućnost umrežavanja. S druge strane, online sudjelovanje omogućuju sudjelovanje iz bilo kojeg dijela Hrvatske i svijeta te su najpraktičniji način za dobivanje znanja. Ako želite sudjelovati na konferenciji u većem broju ili vas zanima sudjelovanje uživo, ulaznice možete nabaviti kod organizatora ovdje.

Koliko ulaznica mogu dobiti?

Ograničili smo dodjelu besplatnih ulaznica na jednu po osobi, kako bi što više prijavitelja dobilo priliku. Za dodatne ulaznice možete kontaktirati organizatora.

Koji je rok za prijavu?

Besplatne ulaznice dijelimo do 15. rujna ili isteka zaliha. Zato požurite!

Podijelite ove korisne informacije: