Skip to content
Početna stranica » Blog » PRIJELOMNA VIJEST: Bon.hr postao ekskluzivni distributer Kompassovih usluga za Hrvatsku

PRIJELOMNA VIJEST: Bon.hr postao ekskluzivni distributer Kompassovih usluga za Hrvatsku

  • Novosti
Distributer Kompass usluga za hrvatsko tržište

Jedna od najpopularnijih značajki Bon.hr portala zasigurno je napredna pretraga. Ona je dosad omogućila stotinama domaćih poduzetnika da unutar hrvatskog tržišta pronađu nove poslovne prilike. Mi smo im, s druge strane, željeli omogućiti da prošire svoje poslovanje i na strana tržišta te pokrenu ili povećaju izvoz. Sad smo pronašli i način da to ostvarimo: kroz suradnju s međunarodnom kompanijom specijaliziranom za razvoj poslovanja, Kompass Internationalom. Bon.hr portal je postao ekskluzivni distributer Kompassa za Hrvatsku – pogledajte što to znači za hrvatske poduzetnike!

Kompass International: 75 godina izvrsnosti u pribavljanju relevantnih poslovnih informacija

Zašto smo odabrali Kompass International? Premda je Kompass bio ranije prisutan na domaćem tržištu, tražio je snažnog partnera za razvoj u Hrvatskoj. I mi smo tražili pouzdanog partnera za jačanje poslovnih prilika za naše klijente u inozemstvu, pa je to bio izvrstan spoj. Kompass je osnovan još 1947. godine, kad su baze podataka o potencijalnim kupcima i partnerima još dolazile u obliku velikih tiskanih kataloga. S dolaskom interneta, transformirao se u kompaniju za upravljanje podacima i naprednim digitalnim rješenjima za poslovanje. Prisutan je u više od 75 zemalja svijeta, a posjeduje podatke o više od 60 milijuna kompanija.

Ekskluzivni distributer Kompassa za Hrvatsku je Bon.hr: kakve će koristi imati domaći poduzetnici?

Time što je Bon.hr portal postao ekskluzivni distributer Kompassovih usluga za hrvatsko tržište, naši će postojeći klijenti ostvariti brojne pogodnosti na Kompassove usluge te pakete naših i Kompassovih usluga. Nadalje, svi će se domaći poduzetnici moći prijaviti za besplatnu registraciju na Kompassovim direktorijima koje koriste strani poduzetnici kad traže proizvode i usluge od ponuđača u Hrvatskoj. U tome će im Bon.hr portal kao hrvatski partner pružiti punu, lokalnu podršku. Bon.hr portal se obvezao poboljšati dostupnost informacija o hrvatskim poduzećima unutar Kompassa. Tako će domaći poduzetnici dobiti više vidljivosti i više prilika za prodaju, ulaganja ili strateška partnerstva sa stranim tvrtkama.

Izjave direktora Bon.hr portala i Kompassa povodom potpisivanja ugovora o suradnji

Direktor vlasnika Bon.hr portala, Predrag Novačić, početak ove suradnje popratio je sljedećim riječima: “Iznimno sam zadovoljan što imamo priliku surađivati s eminentnim partnerom kao što je Kompass International. Ovom suradnjom omogućiti ćemo hrvatskim poduzetnicima veću prepoznatljivost te lakši izlaz na inozemna tržišta. Naši dragi kolege iz Kompassa pokazali su veliku predanost našoj suradnji i uvjeren sam da će ona vrlo brzo donijeti rezultate nama i, prije svega, našim klijentima.”

Patrick Coupier, CEO Kompassa, izjavio je: “Kompass Group je vrlo ponosna što može pridodati pouzdanog partnera kao što je Bon.hr portal svojoj mreži međunarodnih konzultanata koji služe razvoju hrvatskih kompanija. Za nas je bilo vrlo važno pokriti ovako brzorastuće tržište u Europskoj uniji, koje upravo ulazi u eurozonu.”

Patrick Michel, zamjenik glavnog direktora Kompass Internationala, dodao je: “Baš kao i prekrasni Pelješki most ponovnog ujedinjenja, kojeg sam imao zadovoljstvo otkriti ovog ljeta tijekom posjeta Hrvatskoj, vrlo sam sretan i zadovoljan što je tim stručnjaka s Bon.hr portala preuzeo ulogu ujedinjavanja hrvatskih donositelja odluka i međunarodne mreže Kompass, koja se ne pruža samo Europom, već svim kontinentima te omogućuje spajanje s više od 60 milijuna B2B kompanija.”

Kako se mogu registrirati ili pronaći nove kupce preko Kompassa?

S početkom rujna, Kompassova rješenja dostupna su i na hrvatskom jeziku. Najprije preporučujemo svim domaćim poduzetnicima da se prijave za besplatnu registraciju svog poduzeća na Kompassovom online direktoriju. Ako bude potrebno, u tom će procesu imati i podršku našeg tima. Time povećavaju svoju vidljivost prema stranim tvrtkama, odnosno potencijalnim kupcima.

Pronaći nove kupce uz Kompass vrlo je jednostavno uz njihovu poznatu EasyBusiness uslugu. Njome možete jednostavno suziti listu potencijalnih kupaca preko brojnih parametara i pronaći kontakt-podatke odgovornih osoba u svakom poduzeću. Za one zahtjevnije, tu je dodatni Sales Accelerator s još više podataka i opcija za upravljanje prodajom. Ujedno, možete zatražiti i informacije o mogućnostima oglašavanja preko Kompassovog portala preko našeg marketinškog specijalista.

O mogućnostima koje Kompass pruža te događajima koje ćemo organizirati s Kompassom detaljnije ćemo izvještavati na našem blogu. Kako ne biste propustili ove prilike, prijavite se na naš besplatni newsletter!

Podijelite ove korisne informacije: