Skip to content
Početna stranica » Blog » Bon.hr portal na Računovodstvenom četvrtku Udruge RiF 24.3. u Splitu

Bon.hr portal na Računovodstvenom četvrtku Udruge RiF 24.3. u Splitu

Bon.hr portal na Računovodstvenom četvrtku udruge RiF u Splitu

Ako se bavite računovodstvom i revizijom u Splitu i okolici, ovo je prilika da se upoznamo! Naime, u četvrtak, 24. ožujka u 18 sati moći ćete upoznati Bon.hr portal na Računovodstvenom četvrtku Udruge RiF Split. U sklopu gostovanja, naš će suradnik Hrvoje Serdarušić održati predavanje na temu “Procjena vrijednosti hrvatskih poduzeća”, u sklopu kojeg ćete se moći upoznati s mogućnostima koje pruža algoritam Procjene vrijednosti na portalu Bon.hr, kao i metodologijom koju koristimo.

Procjena vrijednosti hrvatskih poduzeća: mogućnosti i noviteti

Dijelu računovođa i revizora iz Dalmacije će naša Procjena vrijednosti biti poznata jer je bila predstavljena na savjetovanju koje je Udruga RiF Split održalo u Tučepima prošle jeseni. U tom smo predstavljanju istaknuli kako je naša procjena osobito atraktivna za poduzeća vrijednosti između 300.000 kuna i 100 milijuna kuna, koja najčešće trebaju vrednovanje. Kratak video s predavanja možete pregledati ispod.

 

No, mi nismo mirovali! Na predavanju u četvrtak moći ćete se ekskluzivno upoznati s novitetom koji ćemo tek predstaviti u sklopu Procjene vrijednosti. On će biti osobito atraktivan stranim investitorima ili našoj dijaspori. Na događaju ćete moći saznati koji su izazovi i mogućnosti kod procjene vrijednosti te kako može pomoći vašim klijentima koji su zainteresirani za kupnju, prodaju ili vrednovanje poduzeća.

Bon.hr portal na Računovodstvenom četvrtku kao prijatelj računovođa i revizora

Osim našeg suradnika Hrvoja Serdarušića, na Računovodstvenom četvrtku bit će prisutan i direktor Bon.hr portala, Predrag Novačić. Bit će to prilika da iz prve ruke saznate sve o našem Partner programu namijenjenom upravo računovodstvenim i knjigovodstvenim servisima, kao i o brojnim pogodnostima koje nudimo članovima računovodstvenih udruga.

Znajući koliko su računovođe i revizori važni u promicanju najboljih poslovnih praksi, nastojimo im dati maksimalnu podršku našim edukacijama i korisnim alatima za poslovanje. Zato, ako ne možete sudjelovati na Računovodstvenom četvrtku, a željeli biste saznati više o našoj ponudi, možete ugovoriti sastanak ovdje. Ako ste pak dio računovodstvene organizacije ili udruge iz drugog grada, javite nam se kako bismo organizirali predstavljanje i kod vas.

Više o našim domaćinima, Udruzi RiF – Split, i njenim aktivnostima pogledajte ovdje.

Podijelite ove korisne informacije: