Skip to content
Početna stranica » Blog » Naručite novu Procjenu vrijednosti poduzeća i iskoristite pogodnosti rane prijave!

Naručite novu Procjenu vrijednosti poduzeća i iskoristite pogodnosti rane prijave!

  • Novosti
Procjena vrijednosti za 2021. godinu Early Bird

Jedna od osobitosti Bon.hr portala je prva i jedina procjena vrijednosti svih hrvatskih poduzeća. Nju stvaramo na temelju dostupnih financijskih izvještaja i jedinstvene metodologije, a njen je cilj dostupna i aktualna procjena vrijednosti za svakog poduzetnika. Kako su se ove godine financijski izvještaji predavali ranije nego prošle, to znači i da ćemo ranije imati i podatke potrebne za izračun procjene vrijednosti. Ovaj put ćemo procjene vrijednosti poduzeća za 2021. godinu imati već u lipnju. No, što to znači za vas?

Iskoristite pogodnosti rane prijave

Odlučili smo pružiti svim onim poduzetnicima koji žele prvi primiti certifikat Procjene vrijednosti poduzeća za 2021. godinu osigurati dvije pogodnosti.

Prva je što će dobiti 10% popusta na certifikat na sve narudžbe realizirane do 20. svibnja.

Druga je što će odmah po realizaciji narudžbe primiti certifikat Procjene vrijednosti poduzeća za 2020. godinu potpuno besplatno, čime će kasnije moći usporediti performanse poduzeća u godini koronakrize te godini oporavka.

Kako biste mogli realizirati ovu mogućnost, potrebno je prilikom prijave potvrditi da ste za navedeno poduzeće predali godišnje financijske izvještaje do 30. travnja. Za sve realizirane narudžbe osiguravamo isporuku certifikata do 30. lipnja 2022.

***

Naručite svoju procjenu ispunjavanjem obrasca ovdje, a primjer Procjene vrijednosti pregledajte ovdje.

***

Hoće li vrijednosti poduzeća rasti za prethodnu godinu?

Sudeći po značajnom gospodarskom rastu, za većinu poduzeća očekujemo rast procijenjene vrijednosti. Autor metodologije, poznati konzultant Hrvoje Serdarušić, izjavio je nedavno da “trenutni dostupni financijski rezultati pokazuju rast marži profitabilnosti. To će, uz niske kamatne stope u 2021., vrlo vjerojatno dovesti do povećanja vrijednosti poduzeća za 2021.”

Ipak, na vrijednosti pojedinog poduzeća mogu utjecati različite varijable, i zasigurno će biti i onih poduzeća kojima će vrijednost padati. Za dobivanje šireg konteksta, svaki naš certifikat procjene vrijednosti sadrži i niz ključnih pokazatelja. Uz njegovu pomoć, možete lakše procijeniti vrijednost svog poslovnog udjela ili pratiti kretanje vrijednosti kroz godine. Osobito će biti zainteresirani profesionalni menadžeri koji žele objektivni prikaz performansi svog rada u upravi.

Podijelite ove korisne informacije: