Skip to content
Početna stranica » Blog » Posebna pogodnost za poduzetnike pogođene potresom

Posebna pogodnost za poduzetnike pogođene potresom

  • Novosti
Posebna pogodnost za poduzetnike pogođene potresom

Sve nas je u Prima Bonu pogodio potres koji se dogodio krajem prosinca. I neki od naših zaposlenika bili su zatečeni upravo na tom području, ili su sami pretrpjeli štetu. Želeći doprinijeti što bržem oporavku poduzetnika s tog područja, odlučili smo ponuditi ono što radimo najbolje. Svaki poduzetnik s pogođenog područja dobit će Napredni paket na servisu Bon.hr bez naknade, i to do kraja 2021. godine!

Kako vam Bon.hr može pomoći

Servis Bon.hr omogućuje vam da saznate odgovore na sljedeća pitanja u vezi vaših kupaca, partnera, dobavljača ili distributera:

  • Nalazi li se u blokadi, i je li bio u blokadi u posljednjih godinu dana?
  • Kakva je likvidnost mog kupca, i za koliko dana u prosjeku plaća dobavljačima?
  • Kakav je bonitet tog poduzeća?
  • Koje su osobe povezane s tim poduzećem?
  • Je li taj poduzetnik, ili neko od povezanih poduzeća u stečaju, predstečaju ili likvidaciji?
  • Koji su neki njegovi konkurenti?
  • Kakvi su pokazatelji zaduženosti tog poduzeća?
  • Koliko je to poduzeće profitabilno?
  • Koliki je maksimalni preporučeni iznos izloženosti prema tom poduzeću?

Osim odgovora na ta pitanja, u sklopu Naprednog paketa možete i aktivirati monitoring poduzeća, tako da pratite vijesti za do 500 različitih poduzeća. Ako, recimo, jedno od tih poduzeća uđe u blokadu ili predstečaj, dobit ćete obavijest te tako biti informirani o poteškoćama na vrijeme. Ujedno, možete pretraživati poduzeća prema različitim kriterijima. To je osobito korisno kod traženja novih kupaca i partnera.

Napredna pretraga je osobito popularna kod prodajnog osoblja. Primjerice, ako se bavite proizvodnjom uredskog namještaja, možete se fokusirati na nekoliko županija i tamo pronaći poduzeća s određenim brojem zaposlenih, prihodom ili iz točno određene industrije. Tu naprednu pretragu možete potom izvesti u .xls formatu te koristiti u svom prodajnom softveru ili drugom alatu.

Uvjeti posebne pogodnosti i kako se prijaviti

Ova pogodnost vrijedi za sve poduzetnike koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  1. imaju sjedište na području Sisačko-moslavačke županije, ili općina Kravarsko, Pokupsko i Pisarovina (Zagrebačka županija), odnosno Vojnić i Lasinja (Karlovačka županija);
  2. registrirani su kao dioničko društvo (d.d.), trgovačko društvo (d.o.o. ili j.d.o.o.), obrt ili OPG
  3. počeli su s radom, odnosno otvoreni su prije 1. prosinca 2020.

Kako biste iskoristili posebnu pogodnost, potrebno je zatražiti Napredni paket do 15. veljače 2021. godine, narudžbom na ovoj poveznici te upisati šifru POSEBNA POGODNOST 2021 u polje Napomena.

Kroz nekoliko radnih dana, kontaktirat će vas naši predstavnici te vam omogućiti pristup Bon.hr-u. Napredni paket u sklopu ove pogodnosti vrijedi do kraja godine, odnosno 31. prosinca 2021. Nadamo se da će ova pogodnost pomoći svima koji su pogođeni potresom da prebrode ovo zahtjevno razdoblje, zaštite svoje poslovanje te pronađu nove kupce i klijente!

Podijelite ove korisne informacije: