Skip to content
Početna stranica » Blog » Uveli smo kartično plaćanje na Bon.hr portalu!

Uveli smo kartično plaćanje na Bon.hr portalu!

  • Novosti
Kartično plaćanje

Velika novost na Bon.hr portalu! Uveli smo mogućnost kartičnog plaćanja svih naših usluga, paketa i certifikata uslijed velikog interesa za ovu mogućnost. Kako većinu troškova poduzetnici podmiruju na mjesečnoj razini, željeli smo učiniti i naše usluge plativom u istom ritmu, baš kao i internet, telefon i drugo potrebno za redovno poslovanje. Vjerujemo da kartično plaćanje može olakšati pritisak na likvidnost te učiniti našu uslugu još dostupnijom širokom krugu korisnika.

Kako mogu koristiti kartično plaćanje na Bon.hr portalu?

Korištenje kartičnog plaćanja paketa na Bon.hr portalu je vrlo jednostavno. Najprije odaberite željeni paket između ponuđenih mogućnosti ovdje: dostupne su različite opcije, od osnovnog, mobilnog pa sve do Premium+ za one koji žele više. Nakon što odaberete paket koji najbolje odgovara vašim potrebama, kliknite na gumb “Naručite odmah”. Zatim popunite osnovne podatke o vašem poduzeću i odaberite opciju “Kupnja kreditnom karticom”. Nakon toga ćete biti preusmjereni na detalje plaćanja kreditnom karticom vašeg poduzeća.

Za kartično plaćanje u mjesečnim ratama potrebno je da imate mogućnost obročnog plaćanja vašom karticom poduzeća. Primjenjuju se standardni Opći uvjeti poslovanja dostupni ovdje. Prihvaćamo sve popularne kreditne kartice vodećih kartičnih kuća.

Kolike će biti cijene na mjesečnoj razini?

Iznos cijena na mjesečnoj razini ovisi o odabranom paketu. Na taj način se trošak može jednoliko razdijeliti na cijelu godinu i bolje raspolagati sredstvima. Osim toga, bit će vam lakše planirati izdatke na mjesečnoj razini. Posebna pogodnost za jednokratno virmansko plaćanje, odnosno one koji žele odmah podmiriti čitav iznos, je popust od 5 % na iznos paketa.

Naši će stalni klijenti primijetiti da su jednokratne cijene blago narasle: pokušali smo maksimalno apsorbirati rast troškova te omogućiti obročno, kartično plaćanje kako bismo olakšali situaciju koliko možemo. Vjerujemo da smo napravili sve kako bi naše usluge ostale dostupne svima – čak i poduzetnicima-početnicima. Tako smo dali svoj doprinos što lakšem svladavanju trenutnih izazova u gospodarstvu.

Podijelite ove korisne informacije: