Skip to content
Početna stranica » Blog » Stigla je nova Bon.hr mobilna aplikacija!

Stigla je nova Bon.hr mobilna aplikacija!

  • Novosti
Bon.hr mobilna aplikacija

Proljeće je pred vratima, a s njim i dobre vijesti s Bon.hr portala! Svjesni smo koliko su podaci o poslovanju važni i da su sastavni dio naših svakodnevnih odluka. S porastom rada od kuće, zahtjevnim usklađivanjem privatnog i poslovnog života, kao i poteškoćama koje imamo u poslovanju, zaključili smo da je vrijeme da našu bogatu bazu podataka i pokazatelja učinimo još dostupnijom. Zato je stigla nova Bon.hr mobilna aplikacija!

Ključni financijski podaci nadohvat ruke

Aplikacija vam omogućuje korištenje podataka o poslovanju domaćih i stranih subjekata kamo god krenuli. Svjesni smo da je nekad poslovne odluke potrebno donijeti brzo, i ovime ćemo u tome pomoći. Ako niste kraj poslovnog računala ili trebate brzo rješenje na poslovnim putovanjima, aplikacija omogućuje brzi prikaz podataka u svega nekoliko klikova!

Time ćete moći lakše i brže sastaviti ponudu, ili saznati treba li je uopće kreirati, ako se utvrdi da potencijalni kupac nije pouzdan. Aplikacija će biti korisna u radu prodajnog osoblja, financijskih stručnjaka, nabave, menadžmenta i svih onih kojima posao nije strogo vezan uz određeno radno mjesto.

Bon.hr mobilna aplikacija: besplatna za naše korisnike

Dobra je vijest za sve naše korisnike da mobilnu aplikaciju mogu preuzeti potpuno besplatno! U prijevodu, ona je uključena u postojeće pakete koje već koristite. Preko nje, možete brzo pronaći željeni poslovni subjekt preko naziva, ovlaštene osobe ili OIB-a. Za svaki su poslovni subjekt dostupni: opći podaci, osobe, povezani subjekti, računi, vijesti, informacije o blokadi i naplati, profitabilnost, financijski pokazatelji i bonitetni izvještaj.

Unutar aplikacije, već na početnoj stranici subjekta brzo ćete moći saznati ključne podatke. Izravno možete nazvati službeni broj telefona, poslati email adresu ili posjetiti web stranicu, ali i saznati broj zaposlenih, jesu li trenutno u blokadi ili su bili u posljednjih godinu dana. Preko mobilne aplikacije možete zatražiti i druge usluge, kao što je primjerice naplata potraživanja kod željenog subjekta. Ujedno, možete uključiti i monitoring poduzeća, čime ćete dobivati obavijesti kad dođe do promjena kod stanja tog subjekta.

Bon.hr Android aplikacija Bon.hr mobilna aplikacija Bon.hr Android aplikacija

Kako preuzeti aplikaciju?

Mobilna je aplikacija trenutno dostupna za Android uređaje u Play Storeu. Nakon što je preuzmete, trebat ćete unijeti korisničke podatke. To su isti podaci s kojima se prijavljujete u web aplikaciju na stranici Bon.hr. Potom ćete moći koristiti aplikaciju u okviru onih funkcionalnosti i mogućnosti koje su dio vašeg Bon.hr paketa. Svaki korisnik u sklopu paketa može koristiti aplikaciju na jednom Android uređaju.

Kako mogu postati Bon.hr korisnik?

Ako već niste korisnik naše usluge, a željeli biste postati, prijaviti se možete putem našeg Bon.hr portala. Nakon što odaberete željeni paket usluga, kontaktirat će vas naše osoblje s ponudom. Po uplati ponude, vaša će usluga biti aktivirana. Time otvarate vrata bogatim poslovnim informacijama preko našeg Bon.hr portala i mobilne aplikacije! Za više informacija i savjeta o tome kako one mogu unaprijediti vaše poslovanje, pratite naš blog.

Podijelite ove korisne informacije: