Skip to content

BON.HR PARTNERI

Mreža računovodstvenih i knjigovodstvenih servisa od povjerenja.

Prima Partneri_opis

Tko su Bon.hr Partneri?

Prepoznajući važnost kvalitetnih računovodstvenih servisa u poslovanju malih i srednjih poduzeća, odlučili smo stvoriti mrežu preporučenih računovodstvenih servisa.

Za klijente Bon.hr Partnera pripremamo povremene edukacije, posebne akcije i pogodnosti.

Ovo je prilika da partnere rasteretimo brojnih pitanja koje su im klijenti dosad postavljali, a na s kojima im Bon.hr portal može ponuditi pomoć.

Primjerice: oko dobivanja kredita, politike cijena, kvalitete poslovanja potencijalnih kupaca, utjecaja inflacije ili procjene vrijednosti poduzeća.

Tko se može prijaviti?

Svaki računovodstveni ili knjigovodstveni servis može podnijeti prijavu za našu mrežu. Ali, u skladu s našim visokim standardima, uključujemo samo one servise koji pokazuju izvrsnost u radu.

Dobar kandidat, između ostalog, ima rastuće prihode, posluje najmanje 3 godine, ima kvalitetnu web stranicu te redovito informira klijente o promjenama pravnog okvira.

Ovako želimo privući najbolje računovodstvene i knjigovodstvene servise, ponuditi im našu pomoć u njihovu poslovanju, a jednako tako i poslovanju njihovih klijenata.

Koje su prednosti?

Kliknite na pojedinu prednost i saznajte više!

Naše partnere jasno ističemo na našim web stranicama i drugim kanalima.

Jednostavno – sudjelovanje u Bon.hr partner mreži besplatno je i za uključene partnere i za njihove klijente!

Preko naših edukacija pomažemo uključenim partnerima i njihovim klijentima da pravilno reagiraju na promjene u gospodarskom, zakonodavnom, tehnološkom i društvenom okruženju.

Članstvo u Bon.hr Partner mreži ne zahtijeva sudjelovanje u određenim aktivnostima. Sve što tražimo su otvorenost za suradnju i kvalitetna povratna informacija.

Našoj Bon.hr Partner mreži nudimo ekskluzivne pogodnosti na naše proizvode i usluge.

POPIS PARTNERA

Gregorić knjigovodstvo