Božićna akcija za kraj godine: samo do 20. prosinca!

Božićna akcija

Još se jedna turbulentna godina bliži kraju! U drugom i trećem kvartalu obradovali su nas podaci o rastu BDP-a i dobroj turističkoj sezoni. Ipak, ostaju poteškoće koje svakodnevno susrećemo u poslovanju, a podaci o nešto povišenoj stopi inflacije zahtijevat će daljnje prilagodbe u planiranju od svakog od nas. Razborito bi bilo sačuvati vrijednost koju imamo: a to je nemoguće bez kvalitetne procjene te vrijednosti. Zato, za uspješnu i dobro isplaniranu 2022. godinu, Prima Bon nudi posebnu božićnu akciju na novi certifikat Procjene vrijednosti poduzeća!

Što je certifikat Procjene vrijednosti poduzeća?

Za one koji su prvi put na našem blogu, certifikat Procjene vrijednosti poduzeća je jedinstven proizvod na hrvatskom tržištu. To je analiza koja se može zatražiti za više od 100.000 poslovnih subjekata, a pruža procjenu vrijednosti na temelju provjerene i robusne metodologije. Autor metodologije je priznati financijski analitičar i stručni komentator, Hrvoje Serdarušić.

Certifikat Procjene vrijednosti poduzeća u tiskanom izdanju.

Uzimajući najbolje od više različitih, priznatih metoda u procjeni poduzeća, rezultat može biti precizan neovisno o veličini ili industriji u kojoj posluje. Kao alat, naša Procjena vrijednosti je već sastavni dio Premium+ paketa na Bon.hr portalu, no odsad je kao certifikat dostupna i onima koji još uvijek nisu dio Bon.hr obitelji.

Osobito je tražena među menadžerima, investitorima, analitičarima, kao i poduzetnicima koji razmišljaju o prodaji vlastite ili kupnji druge kompanije.

Božićna akcija: iskoristite popust što prije!

Tijekom ove božićne akcije, ostvarite 25% popusta na certifikat Procjene vrijednosti poduzeća, i to zaključno s 20. prosinca 2021. Popust se može ostvariti upisom koda BOZIC25 u polje “Komentar ili napomena” u narudžbenici. Uz pomoć ovog koda, osigurat ćete 25% nižu cijenu. Tako ćete, umjesto 1.600,00 kn + PDV, platiti samo 1.200,00 kn + PDV.

Primjer certifikata Procjene vrijednosti možete pogledati ovdje.

Certifikat Procjene vrijednosti vlastitog ili bilo kojeg drugog poduzeća naručite ovdje. A ako još niste odlučili o božićnom poklonu za svog bračnog druga, člana obitelji ili prijatelja poduzetnika, ovaj certifikat se može poslati i na adresu u tiskanom obliku. Šapnut ćemo i ovo: prva stranica u A4 veličini se može i lijepo uokviriti, i zauzeti svoje mjesto na zidu uz diplome, certifikate i priznanja.

Podijelite ove korisne informacije: